Gazellevirksomheden Crysberg i Kvistgaard er eksperter

i industriel elektronik til blandt andet offshore-sektoren

TEKST: Gunnar Lomborg    FOTO: Thomas Brolyng & PIXL

Artiklen er tidligere bragt i Erhverv Danmark

Fakta om Crysberg

Crysberg blev stiftet af tre fremsynede ingeniører i 1986, og er i dag vokset til mere end 50 medarbejdere, som står for rådgivning, udvikling og produktion af avancerede elektronikløsninger til industrier over hele verden. Heriblandt en del virksomheder i offshore-branchen, som er kendt for ekstremt høje krav til sikkerhed og driftssikkerhed. De sætter pris på, at Crysberg selv med sine eksperter kan håndtere hele

kæden fra ideudvikling og analyse af problemerne, over udvikling og tests, til produktion i eget hus.

 

- Det betyder at vi kan give en bedre kvalitet til kun-den, når der ikke er fremmede leverandører inde i bil-ledet. Vi har selv de tekniske eksperter, der udvikler en løsning på et kompliceret problem, og i samme hus har vi teknisk personale, der på et avanceret produktions-apparat fremstiller komponenterne, så de opfylder selv de strengeste krav, fortæller CEO og medstifter Niels Klagenberg fra Crysberg.

 

Sikkerhed er alfa og omega

Crysberg og virksomhedens ansatte er certificeret efter alle tænkelige standarder. Blandt andre ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, IPC-A-610 Class 3 og ikke mindst den nye ISO 29001, som specielt handler om olie, gas og petrokemisk virksomhed. Her er uddannelse i sikkerhed en vigtig del af standarden, for er der noget man er opmærksom på i offshore-sektoren, så er det sikkerhed.

 

- De store offshore-virksomheder og rederier lægger vægt på at produkterne skal være fuldstændigt sikre, og at de samtidig skal kunne tåle de ekstreme forhold med varme og kulde, vand, rystelser, lynnedslag, magnetis-me osv. Det kræver at vi gennemtænker designet ekstra godt for at sikre, at elementerne kan klare det hårde brugsmiljø. Det gælder i øvrigt også andre sektorer som skibsfart, togdrift og luftfart, som vi også leverer til, understreger Produktions- og Logistikchef Bo Eilskov Knudsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEO Niels Klagenberg, Produktions- og Logistikchef Bo Eilskov Knudsen og Business Development Manager Frede Christensen fra Crysberg.

 

Elektronikken skal optimeres

Olie- og gasproduktionen er netop nu ramt af faldende priser, og derfor opgraderer man produktions-apparatet i stedet for at bygge nyt. Det betyder også at elektronikken skal optimeres, og her er Crysberg et naturligt valg.

 

I stigende grad bruger man nu robotteknologi til at operere i boringer under og over havoverfladen, og også her er Crysberg leverandør til flere store virksomheder. Det gælder for eks. elektronikken til teknisk udstyr, men også rådgivning.

 

- Vores kunder bruger os gerne som sparringspartnere, når de skal udvikle ny teknologi, fordi vi sidder på en solid vidensbank i kraft af vores mange ingeniør-specialer. Det behøver ikke ende med at vi også laver et produkt for dem, men det sker dog ofte. Og når vi således har været med helt inde i kundens ”maskinrum” er det vigtigt at kunden ved, at han kan stole 100 procent på os, siger Business Development Manager Frede Christensen.

 

FAKTA: Crysberg er et design- og produktionshus med speciale i robust elektronik indenfor Industriel elektronik Offshore- og marineelektronik samt Environment.